Miresevini Rrjetin e Bizneseve Shqiptare në Zvicër

FETAXID AG

Ngjarjet e fundit

Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë dhe AlbExpo 2017

April 24, 2017 Me 21 prill në Pejë u mbajt Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë dhe AlbExpo 2017. Në kët forum u takuan shumë prodhues shqiptarë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonija. Në forumi...

Written by:

April 24, 2017 / Comments (0)

Kuvendi i 2-të zgjedhor i RRBSHZ-së

April 15, 2017 Kuvendi i 2-të zgjedhor i RRBSHZ-së i zhvillojë punimet më 26 mars 2017, në Schlieren ZH, Goldschlägiplatz 2, 8052 prej orës 14:00. RRBSHZ ka mbajtur Kuvendin e 2-të zgjedhor për...

Written by:

April 15, 2017 / Comments (0)

Vendosin bashkëpunim Rrjeti i Biznesve Shqiptare në Zvicër dhe Unioni i Bizneseve Shqiptare në Gjermani

February 6, 2016 Dyseldorf, me 6 shkurt 2016 Një delegacion nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër i kryesuar nga kryetari Naser Mustafa, Sekretari i Përgjithshëm, Skender Thaqi dhe anëtari i...

Written by:

February 6, 2016 / Comments (0)

Më shumë

Vizioni, Misioni e Strategjia në Rrjetin e Bizneseve Shqiptare në Zvicër

 • Vizioni

  RRBSHZ synon të mbajë kursin e një organizate gjithëpërfshirëse e urëlidhëse në mes bizneseve të shqiptarëve në Zvicër, atyre vendore e më gjerë.

 • Misioni

  Misioni i RRBSHZ është të ndihmon zhvillimin e gjithëmbarshëm ekonomik në vendet amë, njëkohësisht të rritë performancën e rentabilitetin e secilës firmë shqiptare brenda ose jashte vendit.  Nxitë interesin e jashtëm për investime në vendet Amë duke garantuar transparencën, ligjshmërinë dhe llogaridhënien e të bërit biznes.

 • Strategjia

  Të punoj ngushtë me Unionin e bizneseve të diasporës.

  Të bashkëpunoj me organizata/ firma relevante brenda e jashtë vendit.

  Të organizoj takime B2B me homologët/ bizneset brenda e jashtë vendit.

  Të nxitë, promovoj trajnimin e afaristëve të ri nga vendet amë në diasporë.

  Të ndërtoj një program, mekanizëm për “brain gain” nga diaspora.

  Të punoj ngushtë me institucionet vendore në krijimin e politikave favorizuese për investitorë.

  Të lansoj një program praktik për të rinjët nga vendet amë në Zvicër dhe anasjelltas.

  Të përgatis një program për kredi, projektide dobiprurëse nga diaspora për investime.

Ngjarjet e ardhëshme

No events found.

Go Back to Event Listing

Angazhohuni në RRBSHZ
Merrni pjesë në eventet, ngjarjet dhe aktivitetet që ju interesojnë

Regjistrohu
Free WordPress Themes, Free Android Games